Account Login

Login

>Wachtwoord kwijt?

Intranet PSG

De Purmerendse ScholenGroep is een groep van scholen voor voortgezet onderwijs. Op deze website vindt u allerlei informatie die u als ouder, leerling of medewerker nodig hebt.  Dit portaal is niet zozeer bedoeld voor toekomstige leerlingen en hun ouders: u heeft een loginaccount nodig om informatie te kunnen opvragen. 
Minimaliseren

Magister Maestro/Meta nu wel in iOS 7

Op 18 september 2013 heeft Apple iOS7 gereleased, de eerdere versies van de apps Magister Maestro (voor docenten) en Magister Meta (voor leerlingen) functioneerden niet in combinatie met iOS 7. Maar inmiddels zijn er nieuwe versies van de apps beschikbaar in de App Store. Daarmee kan nu dus ook in iOS7 gewerkt worden.

Inlog- en weergave problemen in IEEnkele gebruikers van Internet Explorer hebben problemen met de weergave van deze pagina of bij het inloggen. Na het inloggen lijkt er niets te gebeuren en als het inloggen wel lukt laat de intranetpagina soms lege pagina's zien of mist een menu-item of toont de 'Bezoek ook:' module na het inloggen niet meer in de rechter kolom maar onderaan in de linker kolom. Andere browsers zoals Firefox en Chrome kennen deze weergaveproblemen niet. 

Het inlogprobleem Internet Explorer lijkt vaak op te lossen door de compatibiliteitsweergave aan te zetten, de weergave verbetert zich juist weer als deze uit staat. Het aan/uit zetten kan door middel van het uitzetten van het vinkje. Deze optie kun je onder 'Extra' vinden. Of klik boven in de werkbalk op het 
icoontje:Wachtwoord en inloggen


In de brief die u/je ontvangt met de login gegevens staat een beschrijving om het wachtwoord aan te passen. 

Deze voorziening is nu online!

Als u/je vanaf nu een wachtwoord aanpast, dan wordt die wijziging doorgevoerd naar de onderliggende systemen (Magister, Gmail en Novell).

Groupwise wordt Google


In de zomervakantie zijn alle mailboxen/archieven e.d. – inclusief de agenda van alle PSG medewerkers – alsmede de algemene mail adressen overgezet naar Gmail. Voor meer informatie en handleidingen ga je in het bovenstaande menu naar PSG Info en dan E-mail migratie.

Handleidingen

Wachtwoordzelfbediening

Klik hier voor een uitvergroting

Bezoek ook:

PSG.nl