Account Login

Login

>Wachtwoord kwijt?

Intranet PSG

De Purmerendse ScholenGroep is een groep van scholen voor voortgezet onderwijs. Op deze website vindt u allerlei informatie die u als ouder, leerling of medewerker nodig hebt.  Dit portaal is niet zozeer bedoeld voor toekomstige leerlingen en hun ouders: u heeft een loginaccount nodig om informatie te kunnen opvragen.

Inloggen


Bij de start van een nieuw schooljaar kregen ouders en leerlingen afgelopen jaren een brief met inloggegevens toegestuurd. Ouders gebruiken deze gegevens om in te loggen op mijnschool.psg.nl en Magister. Dat kunnen leerlingen ook, maar zij gebruiken de zelfde gegevens ook voor toegang op het schoolnetwerk en WIFI.

 


Voor het huidige schooljaar zullen alleen ouders en leerlingen die nieuw zijn bij de Purmerendse ScholenGroep een brief met inloggegevens ontvangen. 

De ouders en leerlingen die nu al aan de PSG zijn verbonden houden de huidige inloggegevens. Zij krijgen dus geen (nieuwe) inloggegevens toegestuurd. Binnen Magister (‘Mijn instellingen) hebben ouders en leerlingen de mogelijkheid om een e-mailadres en/of mobiel nummer te registreren. Via wachtwoord.psg.nl kunnen zij het wachtwoord aanpassen of een nieuwe wachtwoord opvragen. Bij deze laatste mogelijkheid komt het wachtwoord binnen op het e-mailadres of mobiel nummer.

Bezoek ook

Minimaliseren

Wachtwoord portal

Klik hier voor een uitvergroting

Zoeken

PSG.NL