Account Login

StandaardMagister inlog

Login

>Wachtwoord kwijt?

Bezoeker

Kies een soort bezoeker om gebruik te kunnen maken van het snelmenu

Intranet PSG

De Purmerendse ScholenGroep is een groep van scholen voor voortgezet onderwijs. Op deze website vindt u allerlei informatie die u als ouder, leerling of medewerker nodig hebt.  Dit portaal is niet zozeer bedoeld voor toekomstige leerlingen en hun ouders: u heeft een loginaccount nodig om informatie te kunnen opvragen.


Dat geldt vanaf 25 mei 2018 ook voor de pagina's met roosterinformatie.


Inloggen


Bij de start van een nieuw schooljaar kregen ouders en leerlingen afgelopen jaren een brief met inloggegevens toegestuurd. Ouders gebruiken deze gegevens om in te loggen op mijnschool.psg.nl en Magister. Dat kunnen leerlingen ook, maar zij gebruiken de zelfde gegevens ook voor toegang op het schoolnetwerk en WIFI.

 


Voor het huidige schooljaar zullen alleen ouders en leerlingen die nieuw zijn bij de Purmerendse ScholenGroep een brief met inloggegevens ontvangen. 

De ouders en leerlingen die nu al aan de PSG zijn verbonden houden de huidige inloggegevens. Zij krijgen dus geen (nieuwe) inloggegevens toegestuurd. Binnen Magister (‘Mijn instellingen) hebben ouders en leerlingen de mogelijkheid om een e-mailadres en/of mobiel nummer te registreren. Via wachtwoord.psg.nl kunnen zij het wachtwoord aanpassen of een nieuwe wachtwoord opvragen. Bij deze laatste mogelijkheid komt het wachtwoord binnen op het e-mailadres of mobiel nummer.PSG.nl

Minimaliseren