Account login

StandaardMagister inlog

Login

>Wachtwoord kwijt?

Bezoeker


Office 365 voor leerlingen en medewerkers

De PSG heeft voor alle leerlingen en medewerkers een licentie van Office365 beschikbaar. Die licentie is gekoppeld aan je account (dat is je e-mailadres). De licentie is geldig voor de online-applicaties, maar geeft ook recht op de installatie van de de gewone office-software op je pc/mac!

Wat betekent dat in de praktijk? 
Zowel op je thuis-pc, je privé-laptop, je iPad, je iPhone, je MacBook of Android apparaat kun je inloggen op Microsoft-Office-365-online.

Om in te loggen op Microsoft-Office-365 online ga je in een webbrowser naar: https://portal.office.com
Daar kun je inloggen met je reguliere PSG email-adres en wachtwoord van de PSG.

Nadat je bent ingelogd kom je in Microsoft-Office-365 online en kun je werken met de jou al bekende en nieuwe programma’s.
Je werkt dan in de browser waarmee je bent ingelogd. 
 
Maar ook:
Als je ingelogd bent op Office365, dan kun je de bureaubladversie van Microsoft Office op jouw computer(s) installeren: Klik daarvoor als je op de home-pagina van portal.office.com, op “nu installeren” 
Je mag die software op vijf verschillende computers installeren!  


Helaas niet voor ouders...
Ook voor ouders is een Offce 365 Licentie beschikbaar, alleen geen licentie die recht geeft op de installatie op een PC. Met het ouder-account (meestal formaat  "xxx-xx@psg.nl" ) kan wel worden ingelogd op portal.office.com, maar er kan alleen "in de cloud" mee gewerkt worden.